Bli medlem

Att bli medlem i Ljungby Brukshundklubb kommer med en rad förmåner! Gemenskap, tillgång till kurser, kursplan, marker och träningsmaterial samt gemensamma aktiviteter och träningar. Hos oss är alla välkomna, oavsett tidigare kunskaper, erfarenheter eller ras på hunden. Såvida du är sugen på att utvecklas tillsammans med din hund och vill göra detta på ett positivt sätt så är du varmt välkommen att bli medlem hos oss.

Två gånger om året hålls det ett medlemsmöte där du som medlem är välkommen att komma med synpunkter om klubben och dess verksamhet, eller bara önska aktiviteter eller kurser för framtiden. Vi bjuder alltid på fika och trevlig gemenskap! Nästa medlemsmöte är den 23 maj kl 19.00 i klubbstugan.

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig till info@ljungbybrukshundklubb.se så hjälper vi dig!

Kursavgifter
Alla kursavgifter finns specificerade i informationen gällande respektive kurs. Dessa hittar du i menyn under fliken Kurser. Där står även mer om vad som ingår i de olika kurserna.

Medlemsavgifter
Medlemsavgiften är en löpande årsavgift (dvs betalar du in i maj är ditt medlemskap giltigt t.o.m. maj året därpå). Notera att avgifterna för de olika medlemskapen själv bestäms av varje klubb på årsmötet, då vi har fått besked om hur stor del av avgifterna som kommer att gå till Svenska Brukshundklubben. Det här betyder att avgifterna därmed kan skilja sig mellan olika klubbar.

Helbetalande 530 kr För dig som inte redan är medlem i SBK. Med detta val får du automatiskt medverka i SBKs alla aktiviteter. 380 kr går till SBK, resterande summa går till Ljungby Brukshundklubb.
Delbetalande 200 kr Om du redan är medlem i annan lokalklubb eller SBK rasklubb, ange det medlemsnummer du har där.
Familjemedlem 200 kr Om någon med samma adress redan är helbetalande i klubben. Ange dennes namn och medlemsnummer.
Ungdomsmedlem 300 kr För dig mellan 7 och 25 år är det möjligt att vara ungdomsmedlem i Sveriges Hundungdom (SHU). Detta medlemskap fylls i och betalas därmed via SHU och inte direkt till Ljungby Brukshundklubb.
Du måste ange att du vill vara med i Ljungby Brukshundklubb bland SBKs lokalklubbar när du tecknar ditt medlemskap (notera att du inte kan välja både en rasklubb och en lokal brukshundklubb).

Länkar till SBKs rasklubbar för bruksraser hittar du här.

Betala med Swish
Betala medlems- och/eller kursavgift, fika m.m med Swish.
Vårt nummer är 123 097 38 26 och minimigränsen är 50 kronor.
1. Ange personnummer med 10 siffror – 19XXXX-XXXX
2. Ange vad du betalar, t.ex – Medlem XXX kr Kurs XXX kr

Betala med bankgiro
Betala in medlemsavgift och/eller kursavgift på bankgironummer 309-5858

Vid inbetalning anger du:

• Om det är medlemsavgift och/eller kursavgift du betalar
  • Ditt namn
  • Personnummer med 10 siffror

Om du inte är medlem sedan tidigare går du in på SBKs sida för information om ”Mina sidor”. Här kan du sedan även logga in för att ändra din adress, skriva ut ditt medlemsbevis eller avsluta ditt medlemskap.

Har du frågor kring medlemskap kontaktar du Johan Rönnlund (medlemsansvarig).

Förmåner
– 6 nr/år av tidningen Brukshunden
– samarbete med Agria som ger 10% rabatt på hundförsäkringar
– personolycksfallsförsäkring när du deltar på klubbens aktiviteter
– tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på

Vid uppvisande av medlemsbevis får du 10% rabatt när du handlar på Bardarnas Zoo (gäller inte hundmat).

Ta del av alla medlemserbjudanden

Senast uppdaterat: Aug 16, 2017 @ 18:45