Agility Nybörjare FULL!

Kursen vänder sig till dig som är nyfiken på agility. Både för dej som har tävlingsambitioner och för dej som vill hålla på med en rolig aktivitet med din hund.

Kursstart; Måndagen den 8/4-2024

Anmälan görs via Studiefrämjandet; https://www.studieframjandet.se/kronobergs-lan/gustav-arrangemang/kurser/2024/april/agility-nyborjare/

Frågor om kursen: Emeli; emeli_ronnlund@hotmail.com,  073-830 47 73 

 

Agility Fortsättning FULL!

 

Kursstart: Torsdagen den 4/4-2024

I kursen fortsätter vi att lära oss alla hindertyper som finns i agility och introducerar hur man lär in dessa på ett säkert sätt. Vi arbetar även mer med handling och tränar hela banor.

Anmälan görs via Studiefrämjandet; https://www.studieframjandet.se/kronobergs-lan/gustav-arrangemang/kurser/2024/april/agility-fortsattning-/

Frågor om kursen: Emeli; emeli_ronnlund@hotmail.com,  073-830 47 73 


 


Anmälan till agilitykurs

Anmälnings- och avbokningsregler

När du anmäler dig till kurs så bekräftar kursansvarig din anmälan inom 24h. Har du inte hört någonting inom den tiden, så hör av dig för att säkerställa att din anmälan har kommit fram. Är du osäker på om din anmälan har gått igenom i formuläret så går det alltid bra att skicka in en gång till.

För att din plats på kursen ska vara säkrad behöver du sedan betala in kurs- och ev. medlemsavgift (gäller endast om du inte redan är medlem) senast 1 vecka innan kursstart. Genomförd betalning bekräftar din plats på kursen, och ifall betalningen uteblir så kommer platsen gå vidare till en ev. reserv.

Samma sak gäller vid en eventuell avbokning av kurs. Du måste senast avboka din kursplats 1 vecka innan kursstart. Görs avbokning senare än så, återbetalas endast hälften av din kursavgift. Självklart får du dock full återbetalning om du kan uppvisa giltigt läkar- eller veterinärintyg.

 

 

 

 

Senast uppdaterat: 16 apr 2024 @ 12:23