Tävlingslydnadskurs startklass – 

Är du sugen på att börja med eller testa på tävlingslydnad? Då är det här kursen för dig! Under sex tillfällen så går vi igenom alla moment i startklassen och dessutom vilka regler som gäller på tävling. Vi kommer även testa på kedjor och det kommer också att finnas stort utrymme för önskemål.

 

Vid eventuella frågor, hör av dig till 

Välkomna!


Anmälan till kurs

Anmälnings- och avbokningsregler

När du anmäler dig till kurs så bekräftar kursansvarig din anmälan inom 24h. Har du inte hört någonting inom den tiden, så hör av dig för att säkerställa att din anmälan har kommit fram. Är du osäker på om din anmälan har gått igenom i formuläret så går det alltid bra att skicka in en gång till.

För att din plats på kursen ska vara säkrad behöver du sedan betala in kurs- och ev. medlemsavgift (gäller endast om du inte redan är medlem) senast 1 vecka innan kursstart. Genomförd betalning bekräftar din plats på kursen, och ifall betalningen uteblir så kommer platsen gå vidare till en ev. reserv.

Samma sak gäller vid en eventuell avbokning av kurs. Du måste senast avboka din kursplats 1 vecka innan kursstart. Görs avbokning senare än så, återbetalas endast hälften av din kursavgift. Självklart får du dock full återbetalning om du kan uppvisa giltigt läkar- eller veterinärintyg.

 

 

Senast uppdaterat: 28 mar 2024 @ 14:27