Allmänlydnadskurs 

I allmänlydnadskursen tränar vi vidare på den mycket viktiga och grundläggande inlärningen som kommer att hjälpa till att skapa en bra relation mellan dig och din hund. Du som hundägare får med dig verktyg som hjälper er att få ett bra liv tillsammans.

Anmälan görs via länken här; https://www.studieframjandet.se/kronobergs-lan/gustav-arrangemang/kurser/2024/april/allmanlydnadskurs/

 

 


Anmälan till kurs

Anmälnings- och avbokningsregler

När du anmäler dig till kurs så bekräftar kursansvarig din anmälan inom 24h. Har du inte hört någonting inom den tiden, så hör av dig för att säkerställa att din anmälan har kommit fram. Är du osäker på om din anmälan har gått igenom i formuläret så går det alltid bra att skicka in en gång till.

För att din plats på kursen ska vara säkrad behöver du sedan betala in kurs- och ev. medlemsavgift (gäller endast om du inte redan är medlem) senast 1 vecka innan kursstart. Genomförd betalning bekräftar din plats på kursen, och ifall betalningen uteblir så kommer platsen gå vidare till en ev. reserv.

Samma sak gäller vid en eventuell avbokning av kurs. Du måste senast avboka din kursplats 1 vecka innan kursstart. Görs avbokning senare än så, återbetalas endast hälften av din kursavgift. Självklart får du dock full återbetalning om du kan uppvisa giltigt läkar- eller veterinärintyg.

 

 

 

Senast uppdaterat: 18 apr 2024 @ 16:21