Allmänlydnadskurs – Full!

En kurs för dig som vill fortsätta utvecklas ihop med din hund. Grundläggande vardagslydnad på ett roligt och positivt sätt.

Förkunskaper: Gärna ha gått valpkurs eller ha motsvarande kunskaper
Kursstart
: Söndag 19 september 2021
Tid: kl 10.00-11.30
Kurstillfällen: 6 gånger på söndagar
Antal platser: 4-8 st
Kursavgift: 900kr  (+ medlemsavgift om man inte är medlem)
Instruktör: Monica Lundahl, Marie Holmgren


Anmälan till kurs

Anmälnings- och avbokningsregler

När du anmäler dig till kurs så bekräftar kursansvarig din anmälan inom 24h. Har du inte hört någonting inom den tiden, så hör av dig för att säkerställa att din anmälan har kommit fram. Är du osäker på om din anmälan har gått igenom i formuläret så går det alltid bra att skicka in en gång till.

För att din plats på kursen ska vara säkrad behöver du sedan betala in kurs- och ev. medlemsavgift (gäller endast om du inte redan är medlem) senast 1 vecka innan kursstart. Genomförd betalning bekräftar din plats på kursen, och ifall betalningen uteblir så kommer platsen gå vidare till en ev. reserv.

Samma sak gäller vid en eventuell avbokning av kurs. Du måste senast avboka din kursplats 1 vecka innan kursstart. Görs avbokning senare än så, återbetalas endast hälften av din kursavgift. Självklart får du dock full återbetalning om du kan uppvisa giltigt läkar- eller veterinärintyg.

 

Just nu finns det ingen kurs att anmäla sig till.

 

Senast uppdaterat: 24 aug 2021 @ 16:12