VALPKURS 

Ny valpkurs finns att anmäla sig till med start onsdagen den 14 augusti 2024

Välkommen att anmäla dig på länken nedan!

https://www.studieframjandet.se/kronobergs-lan/gustav-arrangemang/kurser/2024/augusti/valpkurs-fran-3-manader/

————– 

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta på att ha ett bra samarbete med din valp. Vi fokuserar i kursen på samarbetet mellan hund och förare. Att valpen skall se dig som den bästa i världen, gå fint i koppel, inkallning och andra saker som skall fungera just i vardagen. Vi kommer också att åka ut till skogen och lära oss olika nosaktiveringsövningar.

Mål: Att skapa en god relation mellan hund och ägare. Befästa hundens allmänlydnad i vardagliga situationer. Hundägaren skall få grundläggande kunskap om hundens skötsel. Kunskap om de ansvarsbestämmelser som gäller i samhället.

Vi kommer jobba praktiskt och teoretiskt med motivation, belöningar, kontakt, följsamhet, hantering och passivitet.

OBS! Hundarna kommer inte leka/umgås med andra hundar vid kurstillfällena.

Anmälan sker via studiefrämjandet, följ länken nedan.
https://www.studieframjandet.se/kronobergs-lan/gustav-arrangemang/kurser/2024/april/valpkurs-fran-3-manader/

Kom ihåg!

1. Kom med rastad hund
2. Ta med leksak och mjukt, gott godis varje gång
3. Inga valpar på agilityhinderna (av hälso- och säkerhetsskäl)

Vid kursstart ska du kunna visa upp vaccinationsintyg och medlemsbevis (alternativt kvitto på inbetald medlems- och kursavgift)

Välkomna!

 


Anmälan till kurs

Anmälnings- och avbokningsregler

När du anmäler dig till kurs så bekräftar kursansvarig din anmälan inom 24h. Har du inte hört någonting inom den tiden, så hör av dig för att säkerställa att din anmälan har kommit fram. Är du osäker på om din anmälan har gått igenom i formuläret så går det alltid bra att skicka in en gång till.

För att din plats på kursen ska vara säkrad behöver du sedan betala in kurs- och ev. medlemsavgift (gäller endast om du inte redan är medlem) senast 1 vecka innan kursstart. Genomförd betalning bekräftar din plats på kursen, och ifall betalningen uteblir så kommer platsen gå vidare till en ev. reserv.

Samma sak gäller vid en eventuell avbokning av kurs. Du måste senast avboka din kursplats 1 vecka innan kursstart. Görs avbokning senare än så, återbetalas endast hälften av din kursavgift. Självklart får du dock full återbetalning om du kan uppvisa giltigt läkar- eller veterinärintyg.

 

 

 

Senast uppdaterat: 27 jun 2024 @ 17:56