Nosework kurs för Anna Frisk

Datum:
14/4, 21/4, 28/4, 5/5
Tid: 
2h x 4 tillfällen. 

I nosework söker hunden efter tre dofter. Eukalyptus, lagerblad och lavendel. Hunden söker dofterna i 4 olika moment. Dessa är inomhussök, utomhussök, fordonssök och behållarsök. Vill man tävla så tävlar man först i klass 1 och söker eukalyptus, i klass 2 tillkommer lagerblad och i klass 3 lavendel. 

Den nosework som jag erbjuder sätter hunden främst genom att lära oss läsa hunden i sökarbete kan vi bygga vidare på hundens egen motivation och bygga övningar därefter.

Målet är att ni ska bli ett team. Nosework bygger osäkra hundar, ger stimulans och gör enligt forskning, hundar lyckliga. Nosework är för alla. Därför är alla typer av hundar och människor välkomna till mina kurser. Inga förkunskaper behövs. Jag anpassar kursen efter deltagarnas behov. 

Jag är certifierad noseworkinstruktör och brinner för hundens välfärd. Utöver nosework är jag instruktör i allmänlydnad, hoopers, rallylydnad, agiligy, viltspår och blodspår som berikning. 
Jag är även utbildad problemhundstestare.  
Varmt välkommen med er anmälan via studiefrämjandet; Nosework Nybörjare (studieframjandet.se)


Anmälan till kurs

Anmälnings- och avbokningsregler

När du anmäler dig till kurs så bekräftar kursansvarig din anmälan inom 24h. Har du inte hört någonting inom den tiden, så hör av dig för att säkerställa att din anmälan har kommit fram. Är du osäker på om din anmälan har gått igenom i formuläret så går det alltid bra att skicka in en gång till.

För att din plats på kursen ska vara säkrad behöver du sedan betala in kurs- och ev. medlemsavgift (gäller endast om du inte redan är medlem) senast 1 vecka innan kursstart. Genomförd betalning bekräftar din plats på kursen, och ifall betalningen uteblir så kommer platsen gå vidare till en ev. reserv.

Samma sak gäller vid en eventuell avbokning av kurs. Du måste senast avboka din kursplats 1 vecka innan kursstart. Görs avbokning senare än så, återbetalas endast hälften av din kursavgift. Självklart får du dock full återbetalning om du kan uppvisa giltigt läkar- eller veterinärintyg.

Just nu finns det ingen kurs att anmäla sig till.

Senast uppdaterat: 28 mar 2024 @ 14:35