Att bli medlem i Ljungby Brukshundklubb kommer med en rad förmåner! Gemenskap, tillgång till kurser, kursplan, marker och träningsmaterial samt gemensamma aktiviteter och träningar. Hos oss är alla välkomna, oavsett tidigare kunskaper, erfarenheter eller ras på hunden. Såvida du är sugen på att utvecklas tillsammans med din hund och vill göra detta på ett positivt sätt så är du varmt välkommen att bli medlem hos oss.

Två gånger om året hålls det ett medlemsmöte där du som medlem är välkommen att komma med synpunkter om klubben och dess verksamhet, eller bara önska aktiviteter eller kurser för framtiden. Vi bjuder alltid på fika och trevlig gemenskap!

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig till info@ljungbybrukshundklubb.se så hjälper vi dig!

Medlemsskap

Det finns fyra olika medlemskategorier inom Svenska Brukshundklubben. Medlemsavgiften är en löpande årsavgift (dvs betalar du in i maj är ditt medlemskap giltigt t.o.m. maj året därpå). Notera att avgifterna för de olika medlemskapen själv bestäms av varje klubb på årsmötet, då vi har fått besked om hur stor del av avgifterna som kommer att gå till Svenska Brukshundklubben. Det här betyder att avgifterna kan skilja sig mellan olika klubbar.

Länkar till SBKs rasklubbar för bruksraser hittar du här.

Har du frågor kring medlemskap kontaktar du Caroline Jönsson (medlemsansvarig).

Ordinarie medlem – 550kr

Du blir medlem i Svenska Brukshundklubben och även i Ljungby Brukshundklubb. Medlemskapet består av en förbundsavgift (400kr) som går till SBK och en lokalklubbsavgift som går till Ljungby Brukshundklubb. Medlemskapet ger dig tillgång till alla förmåner och aktiviteter hos både Ljungby Brukshundklubb och Svenska Brukshundklubben.

Du blir medlem via formuläret på SBKs hemsida och väljer Ljungby Brukshundklubb: Bli medlem i SBK

Ordinarie medlem, delbetalande – 195 kr

Om du redan är ordinarie medlem i annan lokalklubb eller rasklubb inom SBK så kan du bli delbetalande medlem hos Ljungby Brukshundklubb. Då betalar du endast lokalklubbsavgiften direkt till Ljungby Brukshundklubb men räknas ändå som ordinarie medlem.

Du blir medlem via formuläret på SBKs hemsida och väljer Ljungby brukshundklubb. När du går vidare och genomför beställningen på medlemskap så kommer priset att justeras när du får själva fakturan för betalning. Bli medlem i SBK

Familjemedlem – 150 kr

Om någon med samma adress som dig redan är ordinarie medlem i Ljungby så kan du bli familjemedlem. Du betalar då endast den lokala avgiften och detta betalar du in direkt till Ljungby Brukshundklubb via bankgiro eller Swish (se nedan).

Var noga med att uppge familjemedlemmens namn och medlemsnummer vid inbetalning, får det inte plats i betalningsmeddelandet så skicka ett mejl till info@ljungbybrukshundklubb.se med informationen.

Ungdomsmedlem – 300 kr

Är du mellan 6-25 år så kan du istället bli medlem i Sveriges Hundungdom (SHU) och få tre medlemskap till priset av ett. Detta medlemskap tecknas och betalas direkt till SHU. Du måste sedan ange att du vill vara med i Ljungby Brukshundklubb bland SBKs lokalklubbar när du tecknar ditt medlemskap (notera att du inte kan välja både en rasklubb och en lokal brukshundklubb).

Teckna ditt medlemskap här: Bli medlem i SHU

Medlemsförmåner

– 6 nr/år av tidningen Brukshunden
– samarbete med Agria som ger 10% rabatt på hundförsäkringar
– personolycksfallsförsäkring när du deltar på klubbens aktiviteter
– tillgång till kurser, utbildningar, tävlingar och marker att träna på

Exklusivt för Ljungby Brukshundklubbs medlemmar är att du också får 10% rabatt på nybesök och återbesök hos Ljungby Hundhälsa vid uppvisande av medlemsbevis.

Ta del av alla medlemserbjudanden

Hantering av personuppgifter

Genom att bli medlem i Ljungby Brukshundklubb så accepterar du att vi sparar dina personuppgifter och behandlar dem enligt de ändamål som beskrivs av Svenska Brukshundklubbens organisation. De uppgifter som vi behöver är ditt namn, personnummer, adress, postadress, e-post och telefonnummer. Du kan läsa mer om hur dina uppgifter behandlas på Svenska Brukshundklubbens hemsida: http://www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/bli-medlem/medlemsvillkor/

Betalning

Betala med Swish

Betala medlems- och/eller kursavgift, fika m.m med Swish.
Vårt nummer är 123 097 38 26.
1. Ange personnummer med 10 siffror – 19XXXX-XXXX
2. Ange vad du betalar, t.ex – Medlem XXX kr Kurs XXX kr

Betala med bankgiro

Betala in medlemsavgift och/eller kursavgift på bankgironummer 309-5858

Vid inbetalning anger du:

• Om det är medlemsavgift och/eller kursavgift du betalar
    (observera att det endast är familjemedlemskap som betalas in direkt till klubben, övriga medlemskap tecknas via SBK)
  • Ditt namn
  • Personnummer med 10 siffror

Kursavgifter
Alla kursavgifter finns specificerade i informationen gällande respektive kurs. Dessa hittar du i menyn under fliken Kurser. Där står även mer om vad som ingår i de olika kurserna.

Om du inte är medlem sedan tidigare går du in på SBKs sida för information om ”Mina sidor”. Här kan du sedan även logga in för att ändra din adress, skriva ut ditt medlemsbevis eller avsluta ditt medlemskap.

Senast uppdaterat: sep 17, 2021 @ 16:50