Rallylydnad fortsättningskurs

Den här kursen vänder sig till dig som har gått nybörjarkurs sen tidigare och vill arbeta vidare med rallylydnad. Vi kommer bla. att kika på banbygge och vidare inlärning.

Förkunskaper: Nybörjarkurs eller motsvarande
Kursstart: Söndag 12/3 2023
Tid: Kl 10.00-11.30
Kurstillfällen: 6 tillfällen på söndagar
Antal deltagare: 5-8 st
Instruktör: Monica Lundahl, Marie Holmgren
Kursavgift: 900 kr
Medlemskap krävs. Är du inte medlem, läs mer hur du går tillväga här.

Eventuella frågor skickas till rally@ljungbybrukshundklubb.se

Anmäl er i formuläret nedan.

Betalning på kursanmälan betalas till bg; 309-5858 eller swish 123 097 38 26
skriv vilken kurs det gäller i meddelandet. 

Välkomna!

/Marie och Monica


Anmälan till kurs

Anmälnings- och avbokningsregler

När du anmäler dig till kurs så bekräftar kursansvarig din anmälan inom 24h. Har du inte hört någonting inom den tiden, så hör av dig för att säkerställa att din anmälan har kommit fram. Är du osäker på om din anmälan har gått igenom i formuläret så går det alltid bra att skicka in en gång till.

För att din plats på kursen ska vara säkrad behöver du sedan betala in kurs- och ev. medlemsavgift (gäller endast om du inte redan är medlem) senast 1 vecka innan kursstart. Genomförd betalning bekräftar din plats på kursen, och ifall betalningen uteblir så kommer platsen gå vidare till en ev. reserv.

Samma sak gäller vid en eventuell avbokning av kurs. Du måste senast avboka din kursplats 1 vecka innan kursstart. Görs avbokning senare än så, återbetalas endast hälften av din kursavgift. Självklart får du dock full återbetalning om du kan uppvisa giltigt läkar- eller veterinärintyg.

 

 

Senast uppdaterat: 23 feb 2023 @ 10:35