Freestyle

Intresserad av att gå kurs i freestyle? Anmäl ditt intresse redan nu till webb@ljungbybrukshundklubb.se i väntan på nästa kursstart. 


Nybörjarkurs i Freestyle

Välkomna på nybörjarkurs i hundsporten freestyle! Under kursen kommer ni att få lära er mer om freestyle, både allmänt och sett till tävling. Mycket fokus kommer att ligga på inlärning av grundläggande beteenden med targets, tricks och fotpositioner. Vi kommer även att introducera klickerträning och känna på hur det är att träna till musik med enklare kedjor.

Kursen kan gås av de som är intresserade av freestyle likväl som de som vill hitta nya sätt att aktivera sin hund på. Trots allmän uppfattning så behöver du ingen taktkänsla eller tycka om att dansa/spöka ut dig för att träna freestyle! Då vi inte kommer lägga fokus på allmänlydnad krävs en grundlydnad sedan tidigare för att ni ska kunna få ut så mycket som möjligt av kursen. Det underlättar också om ni kan arbeta med er hund lös, även om alla övningar kan göras med koppel (men kan bli lite extra krångliga).

Förkunskaper: God grundlydnad, bör med fördel kunna arbeta med sin hund lös.
Kursstart: Torsdagen den 13 september 2018
Tid: Torsdagar kl. 18.15-20.15
Kurstillfällen: 6 gånger på torsdagar: 13/9, 20/9, 27/9, 4/10, 11/10, 18/10 (preliminärt)
Max antal platser: 6 st 
Instruktör: Miranda Hammarstedt
Kursavgift: 650 kr
Medlemskap krävs. Är du inte medlem, läs mer om hur du går tillväga här.

Vid eventuella frågor eller anmälan, skicka ett mail till webb@ljungbybrukshundklubb.se. I din anmälan, uppge ditt namn och telefonnummer samt gärna vad du har för hund och vilken ålder hunden är. 

Välkomna!

/Miranda

 

Senast uppdaterat: Sep 9, 2018 @ 19:48