Vårens nybörjarkurs i freestyle är nu full! Välkommen att anmäla ditt intresse till nästa kursstart i formuläret nedan.Nybörjarkurs i Freestyle

Välkomna på nybörjarkurs i freestyle! Under kursen kommer ni att få lära er mer om freestyle, både allmänt och sett till tävling. Mycket fokus kommer att ligga på inlärning av grundläggande beteenden med targets, tricks och fotpositioner. Vi kommer även att introducera klickerträning och känna på hur det är att träna till musik med enklare kedjor.

Kursen kan gås av de som är intresserade av freestyle likväl som de som vill hitta nya sätt att aktivera sin hund på. Trots allmän uppfattning så behöver du varken ha taktkänsla eller tycka om att dansa/spöka ut dig för att träna freestyle. Då vi inte kommer lägga fokus på allmänlydnad är det bra om ni har god en grundlydnad sedan tidigare för att få ut så mycket som möjligt av kursen. Det underlättar också om ni kan arbeta med er hund lös, även om alla övningar kan genomföras med koppel.

Förkunskaper: En god grundlydnad och att kunna arbeta med sin hund lös gör att ni får ut mer av kursen, men är inget måste.
Kursstart: 24 mars 2020
Tid: Kl. 18.15-20.15
Kurstillfällen: (preliminärt)
Tisdag 24/3
Onsdag 1/4
Tisdag 7/4
Tisdag 14/4
Tisdag 21/4
Tisdag 28/4
Antal platser: 4-6 st
Instruktör: Miranda Hammarstedt
Kursavgift: 750 kr
Medlemskap krävs. Är du inte medlem, läs mer om hur du går tillväga här.

Anmälan görs via formuläret nedan. Vid eventuella frågor, skicka ett mail till webb@ljungbybrukshundklubb.se.

Välkomna!

/Miranda


Introduktion/prova-på-dag i freestyle

Välkommen på introduktion/prova-på-dag i freestyle! Ni kommer att under dagen få en kort introduktion till hundsporten freestyle och heelwork to music, hur det går till på tävling och vilka hjälpmedel man kan använda sig av i träning. Vi kommer att varva teori och praktik. För de som redan har lärt in några tricks och som vill så provar vi på kortare program, men även de som är helt nybörjare får testa på kedjor.

Inga förkunskaper krävs, men det är en fördel om din hund kan vara lös bland andra hundar. 

Kursdatum: —
Tid: Kl. 10-16
Antal platser: 6 st
Instruktör: Miranda Hammarstedt
Kursavgift: —
Medlemmar har förtur. Är du inte medlem, läs mer om hur du går tillväga här.

Anmälan sker via formuläret nedan.

Välkomna!

/Miranda


Anmälan till kurs

 

Senast uppdaterat: sep 3, 2020 @ 18:28