Freestyle

Är du intresserad av att gå en kurs i freestyle? Skicka ett mejl till webb@ljungbybrukshundklubb.se och anmäl ditt intresse i väntan på nästa kursstart.


Nybörjarkurs i Freestyle

Välkomna på nybörjarkurs i freestyle! Under kursen kommer ni att få lära er mer om freestyle, både allmänt och sett till tävling. Mycket fokus kommer att ligga på inlärning av grundläggande beteenden med targets, tricks och fotpositioner. Vi kommer även att introducera klickerträning och känna på hur det är att träna till musik med enklare kedjor.

Kursen kan gås av de som är intresserade av freestyle likväl som de som vill hitta nya sätt att aktivera sin hund på. Trots allmän uppfattning så behöver du varken ha taktkänsla eller tycka om att dansa/spöka ut dig för att träna freestyle. Då vi inte kommer lägga fokus på allmänlydnad är det bra om ni har god en grundlydnad sedan tidigare för att få ut så mycket som möjligt av kursen. Det underlättar också om ni kan arbeta med er hund lös, även om alla övningar kan genomföras med koppel.

Förkunskaper: En god grundlydnad och att kunna arbeta med sin hund lös gör att ni får ut mer av kursen, men är inget måste.
Kursstart: Ingen för närvarande
Tid: Kl. 18.15-20.15
Kurstillfällen: —
Antal platser: 4-6 st
Instruktör: Miranda Hammarstedt
Kursavgift: 650 kr
Medlemskap krävs. Är du inte medlem, läs mer om hur du går tillväga här.

Vid eventuella frågor, skicka ett mail till webb@ljungbybrukshundklubb.se.

Välkomna!

/Miranda

 

Senast uppdaterat: mar 26, 2019 @ 18:45