Klubbvästar

Nu finns det möjlighet att beställa klubbvästar. Västen är av märket Hurtta och är deras träningsväst. På västen kommer det att finnas ett tryck med vår sponsor Tassar & Morrhårs logotyp på ena fickan fram och ett tryck där det står Ljungby Brukshundklubb på bröstet.

Du kan läsa mer om västen och se storlekstabell på www.hurtta.com/global_se/traningsvast.

Kostnad Träningsväst: 605 kr/st
Ett litet tryck med ditt namn: 40 kr extra
Med större text Ljungby Brukshundklubb på ryggen: 10 kr extra

Du har gjort din beställning när du har betalt och fyllt i din order. Du måste märka din betalning med namn och vad du beställt, t ex väst. Det kommer även att finnas en lista i klubbstugan om du åker upp för att prova storlekar på väst, där du kan fylla i din beställning manuellt istället för via formuläret nedan.

Betalning sker till klubbens bankgironummer 309-5858 eller genom att Swisha till 123 097 38 26.

Eftersom Profilhörnan här i Ljungby trycker på våra västar har vi även möjlighet att köpa deras produkter till ett bra pris. Vill du beställa något mer än en träningsväst så fyller du i det i fältet nedan med en ny rad för varje produkt.  Se deras katalog: www.profilhornan.se
Exempel: Om 10 personer köper T-shirt med tryck Ljungby Brukshundklubb ca 90 kr/st, fler än 25 T-shirts ca 80 kr/st.

Första omgången av klubbvästar är nu beställda. Fram tills nästa beställningstillfälle går det bra att anmäla sitt intresse för beställning av klubbväst till webb@ljungbybrukshundklubb.se.

Senast uppdaterat: Aug 16, 2017 @ 18:50