Klubbvästar

Nu går det återigen att beställa klubbvästar! Mer information längre ner.

Nu finns det möjlighet att beställa klubbvästar. Västen är av märket Hurtta och är deras träningsväst. På västen kommer det att finnas ett tryck med vår sponsor Tassar & Morrhårs logotyp på ena fickan fram och ett tryck där det står Ljungby Brukshundklubb på bröstet.

Du kan läsa mer om västen och se storlekstabell på www.hurtta.com/global_se/traningsvast.

Kostnad Träningsväst: 605 kr/st
Ett litet tryck med ditt namn: 40 kr extra
Med större text Ljungby Brukshundklubb på ryggen: 10 kr extra

Du har gjort din beställning när du har betalt och fyllt i din order. Du måste märka din betalning med namn och vad du beställt, t ex väst.

Betalning sker till klubbens bankgironummer 309-5858 eller genom att Swisha till 123 097 38 26.

Eftersom Profilhörnan här i Ljungby trycker på våra västar har vi även möjlighet att köpa deras produkter till ett bra pris. Vill du beställa något mer än en träningsväst så fyller du i det i fältet nedan med en ny rad för varje produkt. Se deras katalog: www.profilhornan.se
Exempel: Om 10 personer köper T-shirt med tryck Ljungby Brukshundklubb ca 90 kr/st, fler än 25 T-shirts ca 80 kr/st.

Nu går det återigen att beställa klubbvästar! Beställ och betala din klubbväst innan februari månad är slut och få 100kr rabatt på västen. Hör av dig till Monica på 070-2894045 för att lägga din beställning. Det kommer också att finnas möjlighet att prova storlek på västarna under årsmötet den 26 februari.

Senast uppdaterat: feb 14, 2019 @ 21:50