Lördagen den 10 oktober är det dags för 2020 års version av klubbmästerskap! Nedan följer all information och formulär för anmälan. OBS! Informationen kommer att uppdateras löpande.

Observera att du anmäler till den klass som du tävlar i, dvs du kan inte starta i en lägre klass än den som du senast har tävlat i, även om du inte har fått något godkänt resultat i den högre klassen. Om klassen som du tävlar i däremot inte erbjuds på KMet så anmäler du dig i så fall till den klass som ligger närmast den klass som ni egentligen startar i.

Alla medlemmar är välkomna med sin anmälan, men om du är tävlingsaktiv är det endast medlemmar som har tävlat för Ljungby Brukshundklubb i den gren som man anmält sig till som kan vara med och tävla om titeln klubbmästare. Dvs, om du tävlar i agility men har tävlat för en annan klubb så kan du vara med och starta men kan inte erhålla titeln i KMet.

Om du vill anmäla dig med flera hundar, så fyller du i formulären nedan en gång per hund.

Kostnaden för att delta oavsett gren är 50kr/start och betalas på plats.

Schema för dagen:

Agility:
Samling kl. 9.00 vid klubbstugan.
Kontaktperson: Emeli Rönnlund (agility@ljungbybrukshundklubb.se)

• Emeli & Uno
  • Johan & Bus
  • Lili & Nova
  • Ellen & Esther
  • Sofia & Ebba
  • Sofia & Alice

Bruks:
Samling kl 9.00 i Ryssby. Mer information kring detta ska ha skickats ut till alla anmälda.
Domare: Carina Ljungberg
Kontaktperson: Ulla Svensk (ulla@svensk.name)

• Ewa Törnblom
  • Caroline Jönsson
  • Mona-Lisa Carlsson
  • Anders Svensk

Lydnad:
Samling kl. 11.00 vid klubbstugan.
Domare: Carina Ljungberg
Kontaktperson: Mona-Lisa Carlsson (ordforande@ljungbybrukshundklubb.se)

• Ewa Törnblom
  • Ellen Arvidsson
  • Caroline Jönsson
  • Anna E Andersson
  • Sofia Beckvall
  • Mona-Lisa Carlsson

– LUNCH –
Paus för lunch runt kl. 12.00 som klubben bjuder på och består av soppa och smörgås. Kaffe och tilltugg kommer också att finnas.

Rallylydnad:
Samling kl. 13.00 vid klubbstugan.
Domare: Carina Ljungberg
Kontaktperson: Monica Lundahl (rally@ljungbybrukshundklubb.se)

Startlista nybörjare/fortsättningsklass:

1. Anna Eriksson / Bamse
  2. Emeli Rönnlund / Nova
  3. Caroline Jönsson / Eros
  4. Sofia Beckvall / Alice
  5. Mona-Lisa Carlsson / Mallorns Dancing For Free
  6. Ankie Hansson / Tino
  7. Caroline Jönsson / Oki

Startlista avancerad klass:

1. Sofia Beckvall / Ebba

Grenar

Bruks

Brukslydnaden kommer att erbjuda specialen i form av ett appellspår (oavsett nivå), och i lydnadsdelen erbjuds antingen appellydnaden eller lägre klass lydnad.

Lydnad

Lydnaden kommer att gå i startklass och i lydnadsklass 1.

Agility

Agility kommer att gå i hoppklass 1. Man kommer att då att få köra banan två gånger och den bästa starten/tiden är den som sedan räknas i KMet.

Rallylydnad

Rallylydnaden kommer att gå i två klasser – en kombinerad nybörjare/fortsättningsbana och en kombinerad avancerad/mästarebana. I nybörjare/fortsättningsbanan får man själv välja om man vill ha koppel eller inte.

Medlemsfest

Med anledning av få anmälningar och att covid-19 återigen börjar öka så har vi tyvärr valt att ställa in medlemsfesten på kvällen.

Vi hoppas på att kunna ha en sommarfest 2021 istället.