Rallylydnad Nybörjare

Den här kursen vänder sig till dig som har gått nybörjarkurs sen tidigare och vill arbeta vidare med rallylydnad. Vi kommer bla. att kika på banbygge och vidare inlärning.
I rallylydnad går ekipaget en bana där varje moment visas på en skylt som beskriver hur momentet ska utföras. Fokus ligger på glädje och samarbete och rallylydnad är något som passar alla ekipage oavsett om man tränar för aktivering eller siktar mot tävling.

Kursstart: Onsdag 23/8 2023
Tid: Kl 18.00-19.30
Kurstillfällen: 6 tillfällen på onsdagar
Antal deltagare: 6 st
Instruktör: Marie Holmgren
Kursavgift: 900 kr
Medlemskap krävs 

Beskrivning: Rallylydnad nybörjarklass syftar till att utveckla hundföraren till att lära sin hund utföra momenten som finns på nybörjarklassen skyltar.

Mål: Inlärning av momenten som ingår i tävling så att man skall kunna starta eller vidareutveckla sig mot start för framtida tävling.

Teoridelar: Tävlingsregler och dess tillämpningar. Förarens roll vid tävling. Förberedelser inför tävling SBK som organisation samt föreningens samarbete med Studiefrämjandet.

Förkunskaper: Hunden behöver ha allmänlydnad (tex kunna sitt, ligg och stå) och kunna gå fint vid sidan. Det går bra att träna med hunden i koppel.

Eventuella frågor skickas till mia_819@hotmail.com, 070-293 12 87

Anmälan görs via Studiefrämjandet, följ länken. https://www.studieframjandet.se/kronobergs-lan/gustav-arrangemang/kurser/2023/augusti/rallylydnadskurs-nyborjare/

Välkomna!

/Marie


Anmälan till kurs

Anmälnings- och avbokningsregler

När du anmäler dig till kurs så bekräftar kursansvarig din anmälan inom 24h. Har du inte hört någonting inom den tiden, så hör av dig för att säkerställa att din anmälan har kommit fram. Är du osäker på om din anmälan har gått igenom i formuläret så går det alltid bra att skicka in en gång till.

För att din plats på kursen ska vara säkrad behöver du sedan betala in kurs- och ev. medlemsavgift (gäller endast om du inte redan är medlem) senast 1 vecka innan kursstart. Genomförd betalning bekräftar din plats på kursen, och ifall betalningen uteblir så kommer platsen gå vidare till en ev. reserv.

Samma sak gäller vid en eventuell avbokning av kurs. Du måste senast avboka din kursplats 1 vecka innan kursstart. Görs avbokning senare än så, återbetalas endast hälften av din kursavgift. Självklart får du dock full återbetalning om du kan uppvisa giltigt läkar- eller veterinärintyg.

 

 

Senast uppdaterat: 18 aug 2023 @ 18:29