Lördagen den 14 oktober är det dags för 2023 års version av klubbmästerskap! Nedan följer all information och formulär för anmälan. OBS! Informationen kommer att uppdateras löpande.

Observera att du anmäler till den klass som du tävlar i, dvs du kan inte starta i en lägre klass än den som du senast har tävlat i, även om du inte har fått något godkänt resultat i den högre klassen. Om klassen som du tävlar i däremot inte erbjuds på KMet så anmäler du dig i så fall till den klass som ligger närmast den klass som ni egentligen startar i.

Alla medlemmar är välkomna med sin anmälan, men om du är tävlingsaktiv är det endast medlemmar som har tävlat för Ljungby Brukshundklubb i den gren som man anmält sig till som kan vara med och tävla om titeln klubbmästare. Dvs, om du tävlar i agility men har tävlat för en annan klubb så kan du vara med och starta men kan inte erhålla titeln i KMet.

Om du vill anmäla dig med flera hundar, så fyller du i formulären nedan en gång per hund.

Kostnaden för att delta oavsett gren är 50kr/start och betalas på plats.

Har du glömt att anmäla dig till KM, så anmäl dig snarast!
SISTA ANMÄLNINGSDAG FÖR KLUBBMÄSTERSKAPET 2023 ÄR DEN 7/10!


Grenar

Bruks

Här erbjuds specialen i form av ett appellspår (oavsett nivå), och i lydnadsdelen erbjuds antingen appellydnaden eller lägre klass lydnad. 

Lydnad

Lydnaden kommer att gå i startklass och i lydnadsklass 1.

Agility

Agility kommer att gå i hoppklass 1. Man kommer att då att få köra banan två gånger och den bästa starten/tiden är den som sedan räknas i KMet.

Rallylydnad

Rallylydnaden kommer att gå i två klasser – en kombinerad nybörjare/fortsättningsbana och en kombinerad avancerad/mästarebana. I nybörjare/fortsättningsbanan får man själv välja om man vill ha koppel eller inte.