Efter vårens populära kurshelg så kommer Jenny Wibäck nu igen till Ljungby Brukshundklubb i höst, helgen den 9 och 10 oktober. Den här gången har vi två kursdagar med två olika teman.

——-

Lördag 9/10 – Temadag i fritt följ (endast åhörarplatser kvar)

Denna kursdag passar både dig som håller på att bygga upp ett fritt följ och dig som vill lära dig att gilla det fria följ ni har – och få fram ert bästa när det verkligen gäller.
Fokus ligger på att få till en trivsam och fungerande helhet inför tävlingssituationen. Tekniska detaljer filas på utifrån önskemål och ambitionsnivå. För att var och en ska få ut så mycket effektiv träningstid som möjligt kommer vi jobba både enskilt och par- eller gruppvis.

Kursdagen innefattar:

• Uppvärmning för att hitta rätt känsla från start
  • Ingång på plan och uppställning
  • Välja och bibehålla position
  • Halter, svängar, stegförflyttningar och vändningar
  • Tempoväxlingar
  • Bakåtmarsch
  • Energinivå och uthållighet
  • Förarens kroppsspråk – hjälper och stjälper
  • Kommenderingsträning
  • Hitta din egen ambitionsnivå

Tid: 9/10 kl. 10.00-17.00
Plats: Ljungby Brukshundklubb
Kostnad:
Med hund (medlem LBK): 1500kr
Med hund (övriga): 1600kr
Åhörare: 500kr

I priset ingår lunch och fika.

Det finns max 6 platser med hund (FULLT! Endast reservplatser) och max 4 åhörarplatser per dag.

——-

Söndag 10/10 – Uthållighet med YES-känsla!

Denna dag riktar sig till dig som tidigare deltagit i en kursdag med YES-tema. Med fokus på uthållighet och det som sker mellan momenten, är målet att tävlingssituationen ska kännas mer lättsam och harmonisk för såväl dig som din hund. Teoretiskt går vi igenom lite olika alternativ för hur vi kan hantera tiden mellan momenten och praktiskt får du chans att testa och träna detta under tävlingsmässiga former.

Tid: 10/10 kl. 10.00-17.00
Plats: Ljungby Brukshundklubb
Kostnad:
Med hund (medlem LBK): 1500kr
Med hund (övriga): 1600kr
Åhörare: 500kr

I priset ingår lunch och fika.

Det finns max 6 platser med hund (2 platser kvar!) och max 4 åhörarplatser per dag.

——-

Jenny är en välkänd föreläsare, skribent och träningscoach inom hundsport och mental träning. Hon har dömt både SM och NM i lydnad, varit assisterande landslagscoach och själv deltagit i lydnads SM. År 2017 kom hon även ut med boken ”Starka tillsammans” som fick ett stort genomslag. Läs mer om Jenny på lyckagard.se.

Viktig information

Det finns max 6 platser med hund per dag, och just nu max 4 åhörarplatser per dag.

Observera att antalet åhörarplatser kan komma att behöva anpassas ifall restriktionerna ändras tills dess. Ifall det innebär att vi t.ex. återigen behöver förhålla oss till en gräns om max 8 personer, så kommer den åhörare som anmälde sig först att få ordinarie plats, och övriga hamnar då som reserv. Men vi håller såklart tummarna för att vi ska kunna köra på som planerat.

Medlemmar i Ljungby Brukshundklubb har förtur för anmälan t.o.m. 22 augusti, därefter tas även övriga deltagare emot. När kursen är fulltecknad går det även bra att anmäla sig som reserv.

Observera att anmälan till kursen är bindande. Betalning görs senast 2 veckor innan kursstart. Skulle man få förhinder efter genomförd betalning så får man själv ansvara för att att sälja sin plats vidare, förutsatt att det inte finns några reserver.

Vid eventuella frågor, maila webb@ljungbybrukshundklubb.se.

Välkomna med er anmälan!

Anmälan till kurs

Anmäl er via formuläret nedan. Vid eventuella allergier eller specialkost, skriv detta under övrigt.

JaNej