Den 17 och 18 april kommer Jenny Wibäck till Ljungby Brukshundklubb för att hålla i två dagskurser med temat Yes-lydnad. Hon kommer till oss både lördag och söndag, och varje dag är en fristående kursdag. Det är alltså samma tema på båda dagarna.

Varje dag är i huvudsak praktiskt inriktad och träningen läggs upp mot målsättningen att hunden verkligen ska gilla de uppgifter den får på lydnadsplanen. Kursen passar för hundförare som vill tävla mycket samt hitta ett långsiktigt, hållbart system för träningen. Den praktiska träningen individanpassas utifrån dina förkunskaper och önskemål.

Jenny är en välkänd föreläsare, skribent och träningscoach inom hundsport och mental träning. Hon har dömt både SM och NM i lydnad, varit assisterande landslagscoach och själv deltagit i lydnads SM. År 2017 kom hon även ut med boken ”Starka tillsammans” som fick ett stort genomslag. Läs mer om Jenny på lyckagard.se.

Tid:
— 17/4 kl. 10.00-17.00 (1 åhörarplats kvar!)
alternativt
— 18/4 kl. 9.30-16.30 (1 åhörarplats kvar!)
Plats: Ljungby Brukshundklubb
Kostnad:
Med hund (medlem LBK): 1400kr
Med hund (övriga): 1500kr
Åhörare: 500kr

I priset ingår lunch och fika.

Det finns max 6 platser med hund per dag (alla platser med hund är nu FULLA! Går bra att anmäla sig som reserv), och pga gällande restriktioner så finns det endast en åhörarplats. Ifall restriktionerna ändras kan det hända att vi tar in fler åhörarplatser, däremot är antalet platser med hund fast.

Medlemmar i Ljungby Brukshundklubb har förtur t.o.m. 28 februari, därefter tas även övriga deltagare emot. När kursen är fulltecknad går det även bra att anmäla sig som reserv.

Observera att anmälan till kursen är bindande. Betalning görs ca 2 veckor innan kursstart. Skulle man få förhinder efter genomförd betalning så får man själv ansvara för att att sälja sin plats vidare, förutsatt att det inte finns några reserver.

Vid eventuella frågor, maila webb@ljungbybrukshundklubb.se.

Välkomna med er anmälan!

Anmälan till kurs

Anmäl er via formuläret nedan. Vid eventuella allergier eller specialkost, skriv detta under övrigt.

JaNej